Terapeutene

Terapeutene

Alle terapeutene har driftsavtale med Ullern bydel i Oslo Kommune.

Thuy Nguyen

Utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo (2001). Har også videreutdanning innen komplett fysikalsk lymfødembehandling fra Skandinavisk Forum for Lymfologi i 2005. 

Har kommunalt tilskudd og tilbyr behandling innen fagfeltene lymfødembehandling og onkologi, men også innen allmennfysioterapi.

Thuy har 17. års erfaring fra privat praksis fordelt på Kajalund fysikalske og Hoff Fysioterapi. Hun har også arbeidet i mange år på sykehus, rehabiliteringsinstitusjon og i kommunehelsetjeneste. 

Annette Røsaker

Annette var ferdig utdannet fysioterapeut i 2006 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Hun tok videreutdannelse i fysioterapi for eldre i 2015, OsloMet.

Annette er allmenn praktiker med kommunalt driftstilskudd. Hun jobber med de fleste typer skader/plager, alt fra ortopedi, behandling før og etter operasjoner, nevrologi, muskel- og skjelett plager, svangerskapsrelaterte plager og andre mer diffuse plager.

Hun er sertifisert Aktiv A terapeut (aktiv med artrose) og er med i ParkinsonNet. Annette har en aktiv tilnærming og er opptatt av å se hele mennesket.

Marianne Ruud

Marianne er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Sør-Trøndelag (1999). Hun har høy kompetanse innen muskel-og skjelettplager, med spesialistområder innen rygg, bekken og nakke.

Hun var med på å starte Redcord Clinic i 2005, er seniorinstruktør i Neurac-metoden (nevromuskulær aktivering) og utdannet Certified Neurac Practitioner (CNP). Marianne har ekstra kompetanse innen kvinnehelse, og tilbyr behandling både før, under og etter svangerskap. Hun har også idrettsmedisinsk utdanning og lang erfaring med idrettsrelaterte skader og prestasjonsfremmende trening.

Marianne har fokus på aktiv og helhetlig tilnærming i behandlingen. Hun er opptatt av hvordan kroppen henger sammen og finne årsaken bak problemene slik at flere kan få et liv i bevegelse.

Hun har også 18 års erfaring med produksjon av spesialtilpassede innleggssåler. Hun gjør en grundig fotundersøkelse og vurdering av biomekaniske sammenhenger i underekstremiteter for å vurdere riktig tiltak.

Brit Kongsrud

Brit Helen Kongsrud, Spesialist i psykomotorisk fysioterapi

Brit er utdannet fysioterapeut med videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi. Hun har kjennskap til Nevroaffektiv psykoterapi og traumeforståelse.

Nina Musker

Nina ble utdannet fysioterapeut i 2001 ved Hogeschool Limburg (NL). Hun tok videreutdanning til psykomotorisk fysioterapeut 2004-2007 ved Høyskolen i Oslo. Hun har jobbet i privat praksis siden 2001.

Nina har bred erfaring innen behandlingen av diverse stress- og spenningsrelaterte tilstander og  utmattelsesdiagnoser. Hun jobber også med kroppslig tilnærming til traumer og psykiske lidelser, og er særlig opptatt av forståelsen og behandlingen av sammensatte sykdomsbilder.

Gaute Waldow

Primærkontakt som kan sykemelde, rekvirere bildediagnostikk og til spesialister ved behov.

Gaute har en mastergrad i fysioterapi og bevegelseslære fra Semmelweis University, Budapest. Videre fullførte han en mastergrad i manuellterapi og idrettsfysioterapi i Australia.

Han er spesialist på muskel/skjelett og nervesystemet. Videre har han tung kompetanse på differensialdiagnostikk og er meget dyktig til å få satt riktig diagnose, for å gi best mulig behandling for våre pasienter.